Twijfel je of het echt wel kan werken na één sessie? Lees dan hier de reactie van klanten die één keer geweest zijn.

Onderaan deze pagina kun je zelf je afspraak inplannen voor een verschillende sessies om pijn, angst of een vol hoofd te verminderen.
Ontdek de kracht van je brein en de invloed van je gedachten

Afspraak maken online

Maak hier online je afspraak

 

Maak nu een afspraak via de kalender hieronder. Ga op de datum staan (van deze week) en kijk welk tijdstip jou uitkomt en selecteer waar jij mee geholpen wil worden, geen nood mocht het toevallig verkeerd gaan, we kunnen tijdens ons gesprek aanpakken wat jij op dat moment wilt. Ik garandeer 100% dat je direct 70 tot 80% verlichting hebt of zelfs volledig angst vrij, rust in je hoofd, of met waar jij aan wilde werken.

Ervaar je geen directe verandering in je mentale welzijn, stort ik het geld naar je terug.

Via watsapp stel ik drie dagen later meestal deze vraag:

Hoi E…, ben benieuwd hoe het met je gaat, ervaar je nog steeds wat meer rust en ruimte in je hoofd?

Heerlijk Yvonne! Ik was erg moe, loom en toch ook ontspannen. Voel me nu ook nog steeds heel relaxed; ik mag van mezelf rustig aan doen en nadenken.
S avonds even stilstaan, vooral waar ik dankbaar voor ben…..ongelofelijk!
Nogmaals hartelijk bedankt!

Anoniem

Deze dame kwam bij me nadat ze merkte dat het te vol was in haar hoofd en geen rust meer kon krijgen, ze had geen energie meer alles was te veel en merkte dat ze zelfs kortaf ging doen tegen collega’s, dit herkende ze niet van zichzelf, daarom aan de bel getrokken, na één sessie vroeg ik drie dagen later via watsapp de vraag:

hey, hoe gaat het met je?

Hoi Yvonne, het gaat goed. Veel in m’n hoofd gebeurd denk ik. Meer rust..kan me beter concentreren en vooral meer energie. Voelt gek zo na een keer pas… maar erg blij mee. Kan goed stop zeggen tegen verkeerde gedachten als die binnen willen komen. Ik geniet hier enorm van dat dit zo lukt. Heb tegen m’n leidinggevende gezegd dat ik wat minder wil gaan werken💪🏽… meer genieten. Voel me weer steeds stoerder worden 😉
Ik wacht nog even met een Nwe afspraak met jou. Hij gaat zeker komen maar nog heel even wachten. Voelt nu nog iets te vroeg. Geniet ff volop van dit proces waar ik nu inzit na zo’n lange tijd.
Ik trek echt op tijd aan de bel .
Je hebt een wondertje verricht … dank je wel!

Anoniem

This will close in 20 seconds