BrainPower!
Keer op keer krijg ik de bevestiging dat wij zoveel meer kunnen dan wij mensen denken. Ons brein is geniaal zeker als je weet hoe je deze op een positieve manier kunt beïnvloeden. Weg met die aannames en overtuigingen. Ik merk dat ik wel af en toe van de harde en duidelijke aanpak ben, soms is dit nodig om iemand wakker te schudden.
Klein voorbeeld maar weer..
Vrijdagavond kreeg ik een soort nood oproepje dat ging zo:
“goedenavond Yvonne, ik weet niet of ik aan het goede adres ben, ik probeer het gewoon”…dan volgt haar verhaal, wat ik nu even niet deel, vervolgens: “ik dacht dat ik alles wel alleen kon, maar mijn hoofd is te vol geworden” Kun jij me helpen?
We maakten een afspraak voor die maandagavond. Ze gaf aan dat ze tijdens dat ze dit berichtje schreef, in bad te zitten en moest huilen omdat ze het gewoon niet meer wist, vanuit dit gevoel heeft ze actie ondernomen.
Na samen gepraat te hebben en met mijn helicoptervieuw wat nieuwe inzichten meegegeven, gaf ik aan of ze weer wat meer ruimte in haar hoofd zou willen. Dit wilde ze wel proberen En dit stukje is zo enorm krachtig!! Echte BrainPower met verblufende resultaten. Hieronder haar berichtje op mijn vraag hoe het gaat en of ze nog behoefte had aan een nieuwe afspraak. Ik mocht deze ervaring van haar met jullie delen.
Ik zou het wel van de daken willen schreeuwen: Je kan zoveel meer! je kunt je brein en dus je leven maken zoals jij graag zou willen, soms vereist het regelmatige oefening, soms is voor één probleem één sessie voldoende. Eigenlijk zegt de review hieronder genoeg toch?
Review

This will close in 20 seconds