Hoe jij de chaos in je hoofd weer op een rijtje krijgt.

Zonder dat het je veel tijd kost.

Zelfs als je geen energie meer hebt om nog iets te proberen!

Lees hier de ervaringen van de klanten die je voor gingen


Lees hier de ervaringen van klanten

Toen ik niet in staat was mezelf te vertrouwen kon Yvonne dat wél

Toen ik niet in staat was mezelf te vertrouwen kon Yvonne dat wél. Ze heeft me zo fijn begeleid en geholpen om vanuit de negatieve gedachten die voortdurend in mijn hoofd ronddwaalden meer naar mijn hart te leren luisteren. Yvonne leert me steeds weer het positieve te zien en daarvoor te kièzen. Dat ik dat dus zelf in de hand heb. Ik ben haar heel dankbaar voor het vertrouwen wanneer ik weer terugviel in oud gedrag, me toch steeds weer uit mijn moeras wist te halen waardoor het me nu steeds vaker zelf ook lukt.
review stoer trauma coach

Iris

Ze is behulpzaam, meelevend, meedenkend en heeft vooral een luisterde oor!
Stoer trauma coach raad ik ontzettend aan! Ze is behulpzaam, meelevend, meedenkend en heeft vooral een luisterde oor! Ik vond het eerst erg lastig om over gevoelige onderwerpen te praten maar door samen met Yvonne het erover te hebben lukt dat steeds meer. Een paar maanden geleden heb ik iets traumatisch meegemaakt doordat ik over gevoel durfde te praten ( en ik mij veilig voel bij Yvonne) heb ik het aangegeven bij Yvonne dat het mij ontzettend belemmerde en ik er nachtmerries van kreeg, we hebben toen samen een PMA- sessie gedaan die was even heftig en moeilijk maar ze heeft mij er ontzettend goed doorgeloodst en sindsdien heb ik geen nachtmerries meer!! Een trauma hoeft niet iets groots of ernstig te zijn, als het jou belemmerd in het dagelijkse leven ben je hier aan het goede adres!❤️
review stoer trauma coach

Nina

Ik raad Yvonne aan omdat ze mensen durft te triggeren en door te vragen, ver buiten de comfortzone te treden.
Ik raad Yvonne aan omdat ze mensen durft te triggeren en door te vragen, ver buiten de comfortzone te treden. Mijn traumas zitten diep geworteld en praat nooit over wat mij het meeste pijn doe of kwelt. Yvonne durf door te vragen en niet alleen je je angsten en diepe pijn onder ogen te zien maar ook om er mee aan de slag te gaan. Ze creëert een warme, meelevende en behulpzame sfeer maar ze is ook direct, eerlijk en duidelijk. Ze draait er niet omheen en dat vind ik nog het fijnst. Je weet precies waar je staat met haar en wat je aan haar hebt. Enkel door hard te werken kun je je angsten te boven komen en Yvonne is absoluut een topper die je daarin bijstaat, zonder haar had ik nog steeds ervoor weggelopen. Dankzij haar maak ik grote stappen en durf ik steeds meer
review stoer trauma coach
Niels
meer rust en ontspanning

Ervaar de vrijheid, door je eigen keuzes maken

chaos in je hersenen

Ben jij er klaar voor om gewoon "gelukkig" te zijn?

Sta je open voor nieuwe denkwijze,  ben je er klaar mee om jezelf af te wijzen en te gaan accepteren wie je werkelijk bent en dat het goed is?

Dat je vanaf nu je eigen spoor gaat volgen, dat jij de machinist van je trein bent, dat jij bepaalt welke afslag je neemt, wie er mee reist en wie er op het volgende perron uit mag stappen, zodat deze negatieve ballast niet meer met je mee reist.

Een vol hoofd hebben

Rust in je hoofd!

Is het chaos in je hoofd, wordt je gek van jezelf?

met 15 tot 20 minuten ervaar je rust en orde. Zodat er weer ruimte vrij komt.

Lees de ervaringen van hen die je voor gingen.

Pijn

Minder pijn!

Heb jij last van (onverklaarbare) pijn

Zou je willen dat dit minder was

of zelfs weggaat?

Ik kan je hiermee helpen

Garantie:

NoCure NoPay

recent trauma

trauma herschrijven

Zonder dat je alles hoeft te vertellen kunnen we in 1 soms 2 sessies de trauma herschrijven in je brein. Hierdoor wordt de trauma een herinnering, zonder de emotionele pijn.


garantie:

NoCure NoPay

Ik heb last van angsten, kun je daar wat mee?

Ervaringen van klanten

Mw. A. zat huilend in bad en wist dat er nu echt iets moest veranderen, Twee dagen na de eerste 20 min, sessie schreef ze:

Hoi Yvonne, het gaat goed. Veel in m’n hoofd gebeurd denk ik. Meer rust..kan me beter concentreren en vooral meer energie. Voelt gek zo na een keer pas… maar erg blij mee. Kan goed stop zeggen tegen verkeerde gedachten als die binnen willen komen. Ik geniet hier enorm van dat dit zo lukt. Heb tegen m’n leidinggevende gezegd dat ik wat minder wil gaan werken💪🏽… meer genieten. Voel me weer steeds stoerder worden 😉

Geniet ff volop van dit proces waar ik nu inzit na zo’n lange tijd.

Je hebt een wondertje verricht … dank je wel!

H. had een enorm trauma bij de tandarts, na een allergische reactie bij een verdoving. (trauma sessie)

Vorig jaar heeft de tandarts aangegeven dat het beter is om hulp te zoeken en dan ook EMDR te doen. Dit speelt al ruim 13 jaar, en de angst werd alleen maar groter. Ik liep er al even mee om hulp te zoeken, maar dan wist ik ook dat ik door die enorme pijn heen moest, en dat hield mij nog tegen. Een afspraak  maken met een psycholoog vond ik niet handig, je moet door een traject in met allerlei vragen, en voordat je een afspraak kan maken ben je weer maanden verder, en dan hoeft het voor mij al niet meer. 


Yvonne en ik hadden een gesprek over wat ze allemaal al voor een ander had betekent, ik had er vertrouwen in dat ze mij kon helpen om van mijn angst voor de tandarts af te komen.

 

Yvonne begon over mijn angst en wat de angst  heeft veroorzaakt en wat het met mij heeft gedaan. Je vroeg om naar dat enen moment te gaan, ik begon te praten en moest dwars door die pijn heen, er vloeide vele tranen, Het was heel zwaar, want ik herbeleefde dat moment weer, maar je wist mij toch weer rustig te krijgen, door de angst kleiner te maken in mijn brein.

Ik ben er nog niet  helemaal, maar het is al heel wat dat ik zonder te huilen aan die gebeurtenis kan denken. Dit alles na 1 sessie. Het is goed om nog een keer terug te gaan om het laatste stukje angst, ook nog op te ruimen.

Mw. E.  loopt al 1,5 jaar in het hulpverlening circuit. Na twijfel over wat ik nou precies deed en dat ik eigenlijk niet volgens een protocol werk, besloot om toch maar eens te komen praten. Na de intake een kleine 15 min sessie gedaan om haar hoofd tot rust te brengen. Ik vroeg haar hoe het nu ging..

Heerlijk Yvonne! Ik was erg moe, loom en toch ook ontspannen.  Voel me nu ook nog steeds heel relaxed; ik mag van mezelf rustig aan doen en nadenken.  

S avonds even stilstaan, vooral waar ik dankbaar voor ben.....ongelofelijk!

Nogmaals hartelijk bedankt!. 

Later belde deze mw mij op om te vertellen dat ze verrast was dat haar hoofd nog steeds opgeruimd is  en of ik ook aan haar trauma kon werken, dit wordt vervolgd...

rust in je hoofd

Ben jij bereid om er een gewoonte van te maken, je negatieve denkpatronen te gaan omzetten in positieve gedachtes?

Leer hoe je dit kan doen in slecht enkele stappen.

Als je de oefeningen die ik je geef, regelmatig toe past in je dagelijkse leven, ga jij snel verandering merken.

Het vereist oefening, het is net als fietsen, als je eenmaal weet hoe het werkt, gaat het na een tijdje automatisch.

Ben jij er klaar voor?

Ben jij er klaar voor om jouw volledige potentie in dit leven te laten schijnen?

Ben jij klaar voor die grote verandering? Leer hoeveel meer jij zelf kan, wij zijn enorme krachtige wezens, leer gebruik maken van wat er binnenin jou zit.

Ben jij klaar om het slachtoffer van je verleden te zijn of van wat jou is overkomen?

Verplaats de energie naar het positieve en het negatieve krijgt geen ruimte meer.


Liever nog geen afspraak? Download dan eerst deze minicursus, geen zorgen het is echt gratis!

Gun jij jezelf meer inzichten? Wellicht is de informatie uit deze gratis cursus al voldoende om je meer bewust te worden en hierdoor andere keuzes gaat maken naar jouw leven, zoals jij het wil. 

Ik wil graag meer nieuws en tips en ontvangen over ons brein

Waarom ik jou dit graag wil leren?

Ik noem het zelf een moderne kijk op het geloof, God, al wat is of de bron, heeft ons geschapen naar zijn evenbeeld, dit betekent dan ook dat wij tot heel veel in staat zijn. We zijn alleen vergeten hoe we dat moeten doen. 

Het is mijn missie om de mensen die op mijn pad komen, te laten ervaren dat de

kracht echt binnenin jezelf zit, haal het beste uit jezelf

Als jij wilt leren hoe dit mogelijk is,

Neem dan contact met me op en ik ga je ermee helpen.


Te mooi om waar te zijn?

Klinkt het voor jou nog "te mooi om waar te zijn?" Of voelt het op dit moment niet goed voor jou?

Dan ben je waarschijnlijk nog niet toe aan deze stappen en heb jij eerst nog iets anders nodig voordat je deze stappen kunt gaan zetten. 

Geen probleem er zijn vele goede coaches die jou dan misschien verder kunnen helpen.

Wellicht helpt mijn mini cursus je al wel een beetje op weg, stap voor stap..

null