Verwerk je gebroken hart, met een krachtig japans ritueel, zonder woorden zoveel kunnen zeggen 

Kintsugi

Ben je op zoek naar een manier om je gebroken hart te helen en de hartenpijn te verzachten? Ik geef regelmatig “Kintsugi” workshops, waarbij ik je zal begeleiden in het proces van het helen van je innerlijke pijn. Deze workshop is een krachtig Japans ritueel, waardoor je in staat zult zijn om je diepste emoties te ontdekken en te verwerken. Dit proces doe je in een groep maar toch in stilte met jezelf. Je hoeft dus niets met andere te delen als je dit niet wilt. Zonder woorden zoveel zeggen..

Na afloop van dit ritueel zul je merken dat je krachtiger en positiever in het leven staat. Weer ruimte en energie hebt om verder te gaan met het leven.

Naast het ritueel zal er ook tijd zijn voor ontspanning en reflectie. Geniet van koffie, thee en iets verantwoords erbij. Bovendien krijg je tips en trucs mee om jezelf bewust te worden van wat je gedachten met jou doen en hoe je hiermee om kunt gaan. Hierdoor ben je beter in staat om jezelf te ondersteunen bij het helen van je gebroken hart.

Gun jezelf deze “ME-TIME” en ervaar hoe het Japanse ritueel en de tips en trucs die ik je geef, je kunnen helpen bij het verwerken van je emoties en het helen van je gebroken hart.

Ontdek de kracht van het Japanse ritueel voor het helen van gebroken harten

 

Het Japanse ritueel dat tijdens de workshop wordt uitgevoerd is gericht op het helen van gebroken harten en het verwerken van diepe innerlijke emoties. Dit ritueel, genaamd “Kintsugi”, is een eeuwenoude kunstvorm waarbij gebroken keramiek, de scheuren en breuken worden door jou, gerepareerd met lijm en nabewerkt met goudkleurige verf. Het object word niet alleen hersteld, maar het krijgt ook een nieuwe schoonheid en waarde. Tijdens dit ritueel zul je zelf ervaren en ontdekken, hoe het je kan helpen bij het helen van je eigen gebroken hart. Door de symboliek van het ritueel te begrijpen, zul je beter in staat zijn om je eigen pijn en emoties te verwerken en om te zetten in kracht.

kintsugi gebroken harten

Schrijf je in voor deze Workshop!

Eerst volgende workshop is 19 mei 2023 van 13:00 tot 16:00. Kosten 39,95 pp (max 10 personen, vol=vol)

 

Locatie: Ommeren (gld) meer info via de mail.

Schrijf je in via onderstaand formulier

als je niet kunt op 19 mei zal ik een lijst sturen met de volgende datums.

 

Workshops

5 + 4 =

Eerste stap naar verandering

xyz

Let’s Get Started

Heel je hartenpijn

This will close in 20 seconds