Een vol hoofd, chaos, geen concentratie meer?

Zou je graag wat meer rust en een opgeruimd hoofd willen ervaren?

Ellen

Yvonne leerde mij een visualisatie-oefening tegen heftige pijn waar ik veel aan had en die ik zeker vaker in ga zetten. Zo mooi hoe de geest werkt en hoe krachtig die oefening is. Dankjewel, Yvonne, ik ben er heel blij mee !

Ellen Matthaei

Onderschat de kracht van je gedachten niet! 

Je gedachten bepalen je gevoel, je gevoel bepaalt je gedrag en je gedrag beïnvloed de rest van je leven,

dus jezelf, de mensen om je heen en je omgeving.

Trauma coach en de eerste stap naar bewustwording

Kracht van je gedachten & visualisatie

Het is een andere manier om te leren voelen, emoties toe te laten en de chaos in je hoofd tot rust te brengen.

Wij worden vanaf onze geboorte geconditioneerd door onze opvoeders en iedereen in je omgeving. Dit is natuurlijk nodig om te leren. Maar wat nou als je altijd de verkeerde informatie of voorbeelden hebt gehad? Dan zit het in je systeem. Je brein denkt dat het zo hoort, of dat het in je genen zit en dus niet anders kan. 

  • Doormiddel de MatrixMethode ga je je brein stapsgewijs resetten.
  • Jij bent je expert, ik begeleid jou naar de oplossing in jezelf.
  • Na een sessie gaat er een nieuwe wereld voor je open.
  • Ervaart direct rust en meer ruimte in je hoofd.
  • Effectieve en wetenschappelijk bewezen methode.

Klanten ervaring

Eye-opener!

Hoi Yvonne, jouw gesprek heeft mij veel gebracht… en dat wil ik graag aan je laten weten. Je hebt me geleerd anders te denken zoals dat ik dacht: "huis van m’n ouders dat wordt nooit verkocht", moest ik van jou denken/zeggen: "het huis van m’n ouders wordt voor eind april verkocht… " afgelopen vrijdag verkocht dus :)  en

Een gouden horloge van mijn vader was ik kwijt, mijn gedachtes waren:"dat vind ik nooit meer…. " . Vandaag gezegd: "vandaag ga ik hem vinden… loop zo naar de meest onbenullige plek in het huis en voila!

voor nu ben ik al heel blij en opgelucht. Dank je wel!

Tevreden klant

Het geheim van visualisatie..Lees hier de ervaringen

Mw. E.  loopt al 1,5 jaar in het hulpverlening circuit. Na twijfel over wat ik nou precies deed en dat ik eigenlijk niet volgens een protocol werk, besloot om toch maar eens te komen praten. Na de intake een kleine 15 min sessie gedaan om haar hoofd tot rust te brengen. Ik vroeg haar hoe het nu ging..

Heerlijk Yvonne! Ik was erg moe, loom en toch ook ontspannen.  Voel me nu ook nog steeds heel relaxed; ik mag van mezelf rustig aan doen en nadenken.  

S avonds even stilstaan, vooral waar ik dankbaar voor ben.....ongelofelijk!

Nogmaals hartelijk bedankt!. 

Later belde deze mw mij op om te vertellen dat ze verrast was dat haar hoofd nog steeds opgeruimd is  en of ik ook aan haar trauma kon werken, dit wordt vervolgd...

Na een tweede sessie blijkt het trauma nu eigelijk niet echt het probleem te zijn, er zit iets anders, dit kwam naar boven, ze schreef:

Hoi Yvonne ik ben zó blij en dankbaar dat ik bij jou terecht ben gekomen! Het leven is zoveel waardevoller en mooier, ik voel nu duidelijk mijn grens, kan in het hier en nu blijven wat mij enorme rust geeft. 

Ik ben met jouw opdrachten bezig geweest, ga er nog mee verder. Ik mag er zijn is voor mij erg belangrijk!

visualisatie

H. had een enorm trauma bij de tandarts, na een allergische reactie bij een verdoving. (trauma sessie)

Vorig jaar heeft de tandarts aangegeven dat het beter is om hulp te zoeken en dan ook EMDR te doen. Dit speelt al ruim 13 jaar, en de angst werd alleen maar groter. Ik liep er al even mee om hulp te zoeken, maar dan wist ik ook dat ik door die enorme pijn heen moest, en dat hield mij nog tegen. Een afspraak  maken met een psycholoog vond ik niet handig, je moet door een traject in met allerlei vragen, en voordat je een afspraak kan maken ben je weer maanden verder, en dan hoeft het voor mij al niet meer. 

Yvonne en ik hadden een gesprek over wat ze allemaal al voor een ander had betekent, ik had er vertrouwen in dat ze mij kon helpen om van mijn angst voor de tandarts af te komen.

Yvonne begon over mijn angst en wat de angst  heeft veroorzaakt en wat het met mij heeft gedaan. Je vroeg om naar dat enen moment te gaan, ik begon te praten en moest dwars door die pijn heen, er vloeide vele tranen, Het was heel zwaar, want ik herbeleefde dat moment weer, maar je wist mij toch weer rustig te krijgen, door de angst kleiner te maken in mijn brein.

Dit alles na 1 sessie. Het is goed om nog een keer terug te gaan om het laatste stukje angst, ook nog op te ruimen.

Mw. A. zat huilend in bad en wist dat er nu echt iets moest veranderen, Twee dagen na de eerste 20 min, sessie schreef ze:

Hoi Yvonne, het gaat goed. Veel in m’n hoofd gebeurd denk ik. Meer rust..kan me beter concentreren en vooral meer energie. Voelt gek zo na een keer pas… maar erg blij mee. Kan goed stop zeggen tegen verkeerde gedachten als die binnen willen komen. Ik geniet hier enorm van dat dit zo lukt. Heb tegen m’n leidinggevende gezegd dat ik wat minder wil gaan werken💪🏽… meer genieten. Voel me weer steeds stoerder worden 😉

Geniet ff volop van dit proces waar ik nu inzit na zo’n lange tijd.

Je hebt een wondertje verricht … dank je wel!

€69,95
39,95 (je bespaart 30euro!)

Plan hier je eerste online sessie + No Cure No Pay

  • Je hoofd opruimen of ordenen
  • Na één sessie rust in je hoofd 
  • No Cure No Pay
  • Leer het jezelf aan! Want jij kan dit zelf ook
Direct boeken
No Cure No Pay!