MatrixMethode  Online coachsessies

Doorbreek de cirkel van negatieve gedachtes en gevoelens

Zeg vaarwel tegen innerlijke chaos, pijn, frustratie, angst en overmatig piekeren

Plan jouw GRATIS intakegesprek

Ervaar direct meer rust in je hoofd

De kracht van gedachten: onderschat ze niet!

Onze gedachten zijn enorm krachtig en beïnvloeden jou en je omgeving de gehele dag door. Hoe fijn is het als je deze beïnvloeding kunt controleren? En dit kunt inzetten om jouw doelen te behalen of angsten onder controle te krijgen? Dat dachten wij ook.  

Matrix methode - ruim je hoofd op

Hoe gaat dit mij helpen?

Met de MatriX methode kun je eenvoudig de heftige emoties van situaties loskoppelen en rust vinden in je eigen lijf. Dankzij deze methode kun je emotionele blokkades opheffen en direct verlichting van stress en angst ervaren. Bovendien bereik je blijvende resultaten na slechts één sessie.

Met deze methode ontdek je hoe je eigen regie kunt voeren over je eigen emoties en hoe je negatieve overtuigingen kunt veranderen. De MatriX methode is een effectieve oplossing voor trauma's. Ontdek nu de kracht van de MatriX methode en ervaar hoe je emoties constant opruimt en binnen enkele minuten transformatie bereikt.

Dit is wat zij zeggen:

Yvonne leerde mij een visualisatie-oefening tegen heftige pijn waar ik veel aan had en die ik zeker vaker in ga zetten. Zo mooi hoe de geest werkt en hoe krachtig die oefening is. Dankjewel, Yvonne, ik ben er heel blij mee !

Ellen
Ellen Matthaei

Hoi Yvonne

Ik wil even met je delen…

 dat ik gisteren een gewoon gesprek heb gehad met mijn collega!!! Zonder al mijn emoties (ik schrok weer even toen ik hem zag maar heb me direct herpakt)

Ik ben TROTS op me zelf!!!

Dat allemaal dankzij jou😘 ik ben je heel dankbaar ☺️

Testimonial Stoer Trauma Coach
Vera

Al jaren merkte ik dat ik een last op mijn schouder droeg, een situatie die me boos maakte. Heel snel kon Yvonne me helpen om dit volledig te veranderen en me inzicht te geven, waardoor ik mijn gedachte en gevoel over de situatie helemaal kon veranderen. Wat bijzonder hoe dit zo snel in korte tijd al kan, van iets waar ik jaren mee worstelde! De positiviteit en kracht van hoe Yvonne me begeleidt in de sessie is heel erg fijn, ik ben heel dankbaar dat ik die last van mijn schouder kwijt ben.

Testimonial Stoer Trauma Coach
Audrey

Het roer in eigen handen!

De kracht van de MatrixMethode is dat jij het roer in eigen handen hebt en houdt. Door middel van visualisatie bepaal jij waar je aan wilt werken en hoe je dat wil doen. Je deelt dit niet met mij, waardoor jij dieper in jezelf keert en je probleem echt kunt aanpakken. Jij weet wat je nodig hebt en wat jou helpt. Mijn rol is slechts om je te begeleiden bij het ontdekken van het echte probleem, door middel van het stellen van concrete vragen en het aanreiken van de juiste opdrachten. Je zult zelf op een oplossing komen die voor jou prettig is. Het klinkt misschien gek, maar het is enorm effectief. De methode werkt specifiek in op jouw beleving. De manier waarop jij vliegangst, straatfobie, het beeld van een trauma of de angst voor naalden ervaart. De enige die dit op die manier ervaart ben jij. De enige die deze angst ook écht kan oplossen bij jij automatisch ook zelf. En wij helpen je daar graag bij! 

MatriX sessie

Boek 1 sessie

€ 75,-
matrix-logo

Direct verlichting op één gebeurtenis

Boek 3,5 sessies

€ 250,-
matrix-logo

Op meerdere trauma's direct verlichting

Ervaring van een MatriX sessie na blokkade opheffing, in het rouwproces

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Ik ben zo blij met de behandeling, dat is moeilijk in woorden uit te drukken..

Ik voel me verlicht en bevrijd van een naar gevoel die ik had. Afgelopen dinsdag had ik het met een cliënt over de periode van mijn man en ik kon er over praten zonder meteen vol te schieten. Ook heb ik al 2 nachten goed geslapen! De behandeling heeft me echt heel goed gedaan!

Ik ben zo blij met de behandeling, dat is moeilijk in woorden uit te drukken. Dank je wel!!!

Vandaag merkte ik zelfs dat ik even een blij gevoel had en daar schrok ik van, want dat heb ik al maanden niet meer gevoeld. 

Een cliënt zei vandaag dat ze vond dat ik er rustiger uit zag in mijn gezicht. Dat had ik zelf ook gezien. Dus al met al een positief effect van de behandeling.

Ook al is het gemis enorm groot en doet me nog heel veel pijn, maar dat mag ook en ik laat het er ook zijn.


sinds jouw behandeling heb ik het gevoel meer aan jouw coaching/behandeling te hebben dan bij de rouwtherapeut. Het gevoel bij jou is warmer en persoonlijker.

Is het mogelijk dat ik een aantal coaching sessies bij jou kan volgen? 

gr Janneke

Ms. Nameless
Add Your Stars
Jij maakt het verschil!

Dag 1) Ben in de war, plaatje is veranderd, Maar dat is fijn, dank je wel😘 (MatrixMethode)

Dag 2) Onder jouw begeleiding, vandaag eerst stap naar buiten gezet sinds 7 maanden 

Dag 3) Vandaag alleen naar buiten, wauw! 🙏🏻

Dag 4) Wat gebeurt er toch? Ja, jij maakt verschil Yvonne..

Dag 5) Jeetje….Yvonne…..ik ben over verwonderd over jou. ♥️🙏🏻 er gebeurt momenteel veel van binnen

Ms. Nameless
Add Your Stars

Het voelt als een opluchting

De MatriX sessie voelt echt als een opluchting.

Ik sprak die persoon weer, ze wilde me een schuldgevoel aanpraten, nu had ik de kracht om op te komen voor mezelf, ik heb het 'schuldgevoel' niet aangenomen 😉

Ms. Nameless
Add Your Stars
Trauma coach en de eerste stap naar bewustwording

Yvonne van de Hatert

Online en in mijn praktijk, help ik jouw negatieve gevoel wat vast zit aan heftige gebeurtenissen en trauma's, te neutraliseren. Dit gaat ervoor zorgen dat je meer rust en ruimte gaat ervaren. en zo de grip op je leven weer terug krijgt.

Ben jij op zoek naar een positief en evenwichtig leven van mentale en fysieke gezondheid?

Vooral de krachtige tool van visualisatie (jouw eigen kracht),  met behulp van de MatrixMethode geeft een zeer snel en effectief resultaat.

Is er meer hulp nodig? Doormiddel van van mij 1 op 1 trajecten, bekijk ik a.d.h.v. een aantal methodes samen met jou naar wat er op dat moment nodig is. Door de juiste vragen te stellen en soms een spiegel voor te houden, word jij je bewust van je gedrag. Dit is de eerste stap richting meer rust, positiviteit en balans in je leven. 

MatrixMethode coachsessie
75,- 

MatriX coach sessie


  • Verwijder direct emotionele blokkades
  • Directe verlichting van stress en angst
  • Blijvende resultaten na één sessie
  • Ontdek de kracht van eigen regie
  • Verander negatieve overtuigingen


Met de MatriX methode, koppel je heftige gevoelens van situaties los en voel je direct rust en ruimte in je lijf.

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Mw. A. zat huilend in bad en wist dat er nu echt iets moest veranderen, Twee dagen na de eerste 20 min, sessie schreef ze:

Hoi Yvonne, het gaat goed. Veel in m’n hoofd gebeurd denk ik. Meer rust..kan me beter concentreren en vooral meer energie. Voelt gek zo na een keer pas… maar erg blij mee. Kan goed stop zeggen tegen verkeerde gedachten als die binnen willen komen. Ik geniet hier enorm van dat dit zo lukt. Heb tegen m’n leidinggevende gezegd dat ik wat minder wil gaan werken💪🏽… meer genieten. Voel me weer steeds stoerder worden 😉

Geniet ff volop van dit proces waar ik nu inzit na zo’n lange tijd.

Je hebt een wondertje verricht … dank je wel!

Ms. Nameless
Add Your Stars
Het trauma bleek niet echt het probleem te zijn

Mw. E.  loopt al 1,5 jaar in het hulpverlening circuit. Na twijfel over wat ik nou precies deed en dat ik eigenlijk niet volgens een protocol werk, besloot om toch maar eens te komen praten. Na de intake een kleine 15 min sessie gedaan om haar hoofd tot rust te brengen. Ik vroeg haar hoe het nu ging..

Heerlijk Yvonne! Ik was erg moe, loom en toch ook ontspannen.  Voel me nu ook nog steeds heel relaxed; ik mag van mezelf rustig aan doen en nadenken.  S avonds even stilstaan, vooral waar ik dankbaar voor ben.....ongelofelijk! Nogmaals hartelijk bedankt!. 

Later belde deze mw mij op om te vertellen dat ze verrast was dat haar hoofd nog steeds opgeruimd is  en of ik ook aan haar trauma kon werken, dit wordt vervolgd...

Na een tweede sessie blijkt het trauma nu eigelijk niet echt het probleem te zijn, er zit iets anders, dit kwam naar boven, ze schreef:

Hoi Yvonne ik ben zó blij en dankbaar dat ik bij jou terecht ben gekomen! Het leven is zoveel waardevoller en mooier, ik voel nu duidelijk mijn grens, kan in het hier en nu blijven wat mij enorme rust geeft. Ik ben met jouw opdrachten bezig geweest, ga er nog mee verder. Ik mag er zijn is voor mij erg belangrijk!

Ms. Nameless
Add Your Stars
H. had een enorm trauma bij de tandarts, na een allergische reactie bij een verdoving. (trauma sessie)

Vorig jaar heeft de tandarts aangegeven dat het beter is om hulp te zoeken en dan ook EMDR te doen. Dit speelt al ruim 13 jaar, en de angst werd alleen maar groter. Ik liep er al even mee om hulp te zoeken, maar dan wist ik ook dat ik door die enorme pijn heen moest, en dat hield mij nog tegen. Een afspraak  maken met een psycholoog vond ik niet handig, je moet door een traject in met allerlei vragen, en voordat je een afspraak kan maken ben je weer maanden verder, en dan hoeft het voor mij al niet meer. 

Yvonne en ik hadden een gesprek over wat ze allemaal al voor een ander had betekent, ik had er vertrouwen in dat ze mij kon helpen om van mijn angst voor de tandarts af te komen.

Yvonne begon over mijn angst en wat de angst  heeft veroorzaakt en wat het met mij heeft gedaan. Je vroeg om naar dat enen moment te gaan, ik begon te praten en moest dwars door die pijn heen, er vloeide vele tranen, Het was heel zwaar, want ik herbeleefde dat moment weer, maar je wist mij toch weer rustig te krijgen, door de angst kleiner te maken in mijn brein.

Dit alles na 1 sessie. Het is goed om nog een keer terug te gaan om het laatste stukje angst, ook nog op te ruimen.

Ms. Nameless
Add Your Stars

De keuze die je vandaag maakt, verandert de dag van morgen!

Beslis nu en ervaar direct meer rust en voldoening.