Kracht van onze gedachten.                                                                                                                                                                                            Op donderdagavond had ik een bel afspraak staan met een cliënte van mij. Ze moest die dag erop de tussentijdse toets doen voor haar rijbewijs. We belden even zodat ik haar even kon laten ont-stressen en de spanning wat weg te kunnen nemen. Ze vertelde dat ze om 6:30 al werd opgehaald om eerst te lessen en om 8:00 moest ze haar examen doen, daarna moest ze gelijk door naar haar werk tot 21:00 in de avond. Toen zei ze: “OH echt he, het wordt morgen Zooo’n zware dag….. Waarop ik antwoordde: “Wat doe je nu??” ze begreep mijn vraag niet en zei “wat bedoel je?”, Nogmaals vroeg ik: “wat ben je nu met je gedachten aan het doen?” Je bent nu al aan het zeggen, dat het een zware dag gaat worden, weet je, als je dit blijft denken, gaat het ook een zware dag worden!!. Feit is dat het een lange dag gaat worden, maar zwaar is feitelijk niet juist! Ga zo je rust pakken voordat je gaat slapen, niet meer op je telefoon kijken, een rust meditatie doen en denken: “ik kan het!” het wordt een fijne dag vol positieve energie! en dit regelmatig herhalen. Stop met die andere gedachte! Zodra die gedachten binnenkomt hoor je direct mijn stem (ik kan je vertellen die was krachtig, haha) ze moest ook lachen en zei, nou dat gaat wel lukken hoor! Ik zie zelfs je gezicht erbij, samen moesten we lachen en ze besefte weer even dat zij degene is die de baas is over haar gedachten en hoe ze dit kan omkeren naar positieve gedachtes. De dag daarop appte ze me om 9:30 om te vertellen dat ze geslaagd was. De volgende dag vroeg ik haar, hoe de rest van de dag verlopen was en ook dit was helemaal prima gegaan, moe van de lange dag maar wel heel voldaan. Wordt je bewust van je gedachtes en zet het om in positieve gedachtes, jij bent hier de baas over. 

This will close in 20 seconds