Ontdekkingsreis

Ik nodig je uit van 29 september tot 1 oktober om je innerlijke wereld te ontdekken

Ga je mee op ontdekkingsreis naar je innerlijke wereld. Levensvragen als, waarom ben ik hier, wie ben ik of wie zou ik graag willen zijn. Bewust worden over je handelen, waarom loop je telkens vast.  Waar ondervind ik stress van en hoe kan ik hier verandering in aanbrengen. Hoe ga je om met problemen die op je pad komen. Welke innerlijke pijn draag je met je mee?

Voor de buitenwereld lijk je alles te hebben waarom voel je je dan toch niet gelukkig.

Op ontdekkingsreis naar je eigen ik, zelfontwikkeling, mentale gezondheid. Focus alleen op jezelf, helen van je innerlijke pijn dmv een ceremonie. Zo ontstaat er ruimte voor een nieuwe toekomst van voluit leven.

Hoe zou het zijn als jij kan bepalen hoe je leven gaat verlopen?

* Krijg nieuwe inzichten

* Leer hoe je kan omgaan met problemen die op je pad komen.

* Vindt antwoorden op de vragen die je bezig houden

* Ontmoet mensen die net als jij worstelen met bepaald problemen.

* Dit proces doe je in een groep maar toch in stilte met jezelf. Je hoeft dus niets met andere te delen als je dit niet wilt. Zonder woorden zoveel zeggen..

 

Eerste stap naar verandering

Volledig verzorgd weekend

In Noord-Brabant in het plaatsje Schijndel, staat een prachtige boerderij met veel ruimte en rust tot onze beschikking. Onder mijn begeleiding gaan we op ontdekkingsreis. Het zal je aan niets ontbreken het enige wat jij hoeft te doen is de focus op jezelf leggen. Datum: van vrijdag 15:00 uur tot zondag 16:00 all-in, ontbijt, lunch, diner en koffie, thee en drinken. Dit weekend (van 29 sept tot 1 oktober)  is slechts beschikbaar voor 10 personen, ik hanteer wel een wachtlijst mocht er plotseling iemand uitvallen.

Omdat goed zorgen voor jezelf ook inhoud dat je verantwoorde keuzes maakt met gezondere voeding, proberen we met de maaltijden ook verantwoorde keuzes te maken en tref je dit weekend verschillende vormen van gezonde “snacks” aan. Fruit en groente zal rijkelijk vertegenwoordigd zijn. Heb je een allergie of eet je vegetarisch, dit graag kenbaar maken per mail.

 

Trauma coach bij praktijk stoer

Mijn naam is Yvonne en ik wil je uitnodigen om te gaan zoeken naar de zin van jouw leven. Doormiddel van verschillende actieve en passieve spelvormen / rituelen, ontdek jij waar je kracht ligt en zullen zich veel aha momenten ontvouwen. 

Liefs van,

Yvonne vd hatert

rust en ruimte met wandelpaden
op ontdekkingsreis
Heerlijk eten
allemaal aparte bedden

Het doel

Samen met jou gaan we op zoek naar de innerlijke pijn, die tegenhoud dat je voluit kunt leven. Dit gaan we, doormiddel van krachtig ritueel dit helen.

Daarnaast is het mijn missie om jou te leren hoe jij jezelf kan zijn. Door de juiste vragen te stellen ga jij je bewust worden, wie jij bent en wat jij zou willen in jouw leven. Wat zijn je valkuilen en hoe kun je leren om hiermee om te gaan. Zijn de eisen die jij aan jezelf stelt terecht? Zijn ze van jou of is dit gekomen vanuit de maatschappelijke norm.

Belangrijk ook, leef jij het leven dat je wilt leiden of zijn er signalen aanwezig dat het eigenlijk anders zou moeten. Durf jij het aan om de waarheid in jezelf naar boven te halen?

Dan nodig ik je uit voor dit inspirerende weekend met ontdekkingen in jezelf. Na het weekend, vol gezelligheid in een prachtige omgeving en met een lach en een traan, maar uiteindelijk met veel wijsheid en bewustwording, ga jij zondags weer naar huis.

 

TIP!

Kijk eerst of er nog een Early Bird ticket beschikbaar is

Op ontdekkingsreis naar je eigen ik, zelfontwikkeling, mentale gezondheid. Focus alleen op jezelf, helen van je innerlijke pijn en een nieuwe toekomst van voluit leven, staat open.

Hoe zou het zijn als jij kan bepalen hoe je leven gaat verlopen?

* Krijg nieuwe inzichten

* Vindt antwoorden op de vragen die je bezig houden

* Leer hoe je omgaat met problemen die op je pad komen

* Ontmoet mensen die net als jij worstelen met bepaalde       problemen.

* We gaan vooral samen op ontdekkingsreis met                     voldoende tijd voor rust en ontspanning

 

* Innerlijke pijn verwerken

* Rust in je hoofd

* Meer bewustwording

* Meer plezier in je leven

* Handvaten die je helpen om keuzes te maken

* Unieke ervaring

* Laat je eigen kennis en kunde die in jou zit naar boven         komen.

* Ontdek de nieuwe jij!

* Fotoshoot

* Meditatie

* Familie opstellingen

* Volledig verzorgd: onbeperkt eten /drinken.

 

Ik houd ervan om de kunst van het leven aan mensen te leren!

stoer-trauma-coach

Toepassen van positieve psychologie

Door mijn levenservaring en de ontdekking dat mijn kijk op het leven een inspiratie bron is voor andere, daarnaast veel gesprekken met mensen die problemen ervaren op mentaal gebied, het werk in de GGZ, diverse opleidingen en cursussen maar vooral mijn oprechte interesse voor het gedrag van de mens, weet ik nu waar de behoefte ligt, je gehoord voelen, serieus genomen worden, écht luisteren en jouw het vermogen leren om zelf tot een oplossing te komen. Want wie kent jou beter dan jijzelf? Ik wil je leren hoe je de kracht in jezelf kan ontdekken. Soms kan dit ook confronteren zijn omdat ik je regelmatig een spiegel voor houd. Dit vereist daarna van jouw een zelfreflectie.

Door zelfontwikkeling en inspiratie door het gedachtegoed van Michael Pilarzcyx en Arjan en David van 365 neem ik je graag mee op ontdekkingsreis.

Kracht van je gedachten

Het is belangrijk om goede gedachtes te hebben, Want wij worden wat we denken. (citaat van Boedha) 

Omdenken

Niet denken in problemen maar in oplossingen.

Het antwoord

is altijd in jezelf aanwezig

Leerling

Sta elke dag op als leerling en ga als een wijs mens naar bed.

 

Hieronder de dagprogramma’s van het weekend.

laten we beginnen aan jouw ontdekkingsreis

Vrijdag 29 september

16:00 Aankomst met koffie of thee / met heerlijke gezonde snack.

16:30 Creatieve voorstelronde

18:00 Diner

19:00 We gaan starten met de ontdekkingsreis / wandel workshop

21:00 Dag afsluiting + Korte meditatie

laten we gaan ontdekken

Zaterdag 30 september

9:00 Korte meditatie + Heerlijk ontbijt

9:45 Verder op reis / opdrachten /vragen / handvaten

12:30 Heerlijke lunch

13:30 Verder op reis

17:30 Diner

18:30 Verder op reis + avond fotoshoot

20:00 Dag afsluiting + Korte meditatie

met de routemap kun jij je reis vervolgen

Zondag 1 oktober

9:00 Korte meditatie + Heerlijk ontbijt

10:00 Verder op reis

12:30 Heerlijke lunch

13:30 Terugkijken op je reis. Ruimte om de laatste vragen te stellen. Met alle nieuwe handvaten kun jij je reis nu vervolgen en verandering aanbrengen in je leven.

16:00 Einde ontdekkingsreis maar een nieuwe startpunt in je leven

Early Bird Ticket

Wil jij verzekerd zijn van een plek in dit weekend? De eerste vier kaartjes zijn 100 euro goedkoper. Wees er snel bij OP=OP

 

Boek hier nu met 100 euro korting 399 ipv 499

(slechts 4 tickets beschikbaar)

Tijd tot aan de eerste stap naar jouw nieuwe ik

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Ik raad Yvonne aan omdat ze mensen durft te triggeren en door te vragen, ver buiten de comfortzone te treden. Mijn traumas zitten diep geworteld en praat nooit over wat mij het meeste pijn doe of kwelt. Yvonne durf door te vragen en niet alleen je je angsten en diepe pijn onder ogen te zien maar ook om er mee aan de slag te gaan. Ze creëert een warme, meelevende en behulpzame sfeer maar ze is ook direct, eerlijk en duidelijk. Ze draait er niet omheen en dat vind ik nog het fijnst. Je weet precies waar je staat met haar en wat je aan haar hebt. Enkel door hard te werken kun je je angsten te boven komen en Yvonne is absoluut een topper die je daarin bijstaat, zonder haar had ik nog steeds ervoor weggelopen. Dankzij haar maak ik grote stappen en durf ik steeds meer

Niels

Toen ik niet in staat was mezelf te vertrouwen kon Yvonne dat wél. Ze heeft me zo fijn begeleid en geholpen om vanuit de negatieve gedachten die voortdurend in mijn hoofd ronddwaalden meer naar mijn hart te leren luisteren.
Yvonne leert me steeds weer het positieve te zien en daarvoor te kièzen. Dat ik dat dus zelf in de hand heb.
Ik ben haar heel dankbaar voor het vertrouwen wanneer ik weer terugviel in oud gedrag, me toch steeds weer uit mijn moeras wist te halen waardoor het me nu steeds vaker zelf ook lukt.

Iris

Mijn sessies met Yvonne waren boven verwachting. Door mezelf er aan toe te geven kwam ik op een plek die ik niet van mezelf herkende. Yvonne kon verbanden leggen die ik zelf niet zag en mij tips en tricks mee geven die ik dagelijks kan gebruiken waardoor ik veel beter in mijn vel zit en open sta voor meer positiviteit in het leven. Door te leren mezelf bewust te worden als de stem in mijn hoofd negatief begint te praten en mezelf terug te fluiten. Een verrijking die ik iedereen kan aanraden.

Maeve

Wil mijn plek reserveren en via een factuur met BTW-vermelding betalen

OF SCAN DE QR-CODE

QR-code

Voor meer info bel met Yvonne

(06)-14418014

Adres

Dokter Guepinlaan 8

4032 NJ Ommeren

Bereikbaar

24 uur per dag, tussen slapen en afspraken door laughing Spreek gerust de voice-mail in dan bel ik zo spoedig mogelijk terug.

  • Coach praktijk STOER is onderdeel van firma Belvon.
  • Volg mij via facebook door hieronder op de button te klikken.

 

This will close in 20 seconds