Een bredere kijk op gezondheidszorg

Hieronder staan website vermeldingen, die jou wellicht van dienst kunnen zijn. Er is meer dan alleen de reguliere zorg. Lees je eens in, kijk of er misschien voor jou iets bruikbaars tussenzit. Iedereen is anders, dus ook de vrijheid in wat voor jou goed voelt. Het is dan wel belangrijk dat je weet dat er meer opties zijn. Ga zelf nadenken, op onderzoek uit en eigen keuzes maken.

Oersterk met Richard de leth

Luister naar zijn podcast waarin hij verschillende mensen uitnodigt om hun visie van een gezond leven te vertellen.

Hij studeerde geneeskunde totdat hij tijdens zijn coschappen ontdekte dan zijn passie voor gezondheidszorg niet paste bij de “ziektezorg”.

Hij heeft zijn witte jas uitgedaan en is het ziekenhuis uitgewandeld. De eerste stap naar een boeiende reis, zo verteld hij…

Naar de websiteNaar de podcast

Leef je mooiste leven, Michael Pilarczyk

Op zijn website vind je tools die je helpen om meester te worden in het begrijpen van je eigen denkwijze.

Naar de websiteNaar de podcast

GGZ voor jou

GGZ voor jou, wil bijdragen aan het vernieuwen, verbeteren en meer toegankelijk maken van GGZ zorg. Zowel voor laag complexe als voor hoog complexe zorg. Met dit als uitgangspunt is de laatste jaren een vorm van behandelen ontwikkeld en door ons uitgevoerd, waarmee we op andere plekken en naar volle tevredenheid van onze cliënten al heel veel ervaring hebben opgedaan. Nu is het tijd om dit in onze eigen instelling te gaan doen.

Naar de website

Marina Riemslagh

Marina Riemslagh (PhD) is coach, trainer, supervisor, auteur en grondlegger van Live The Connection. Ze heeft de voorbije vijfentwintig jaar besteed aan begeleiding, onderzoek, onderricht en praktijkervaring rond stress en stressgedrag. Ze onderzocht de invloed ervan op ons gedrag, ons welbevinden, onze relaties en onze gezondheid. Vanuit haar vele opleidingen en haar privépraktijk ontwikkelde ze ‘Live The Connection’ en ‘Traject Doorbreken’, om op een zelfstandige, gezonde, effectieve, snelle en gemakkelijke manier te ontstressen en je leven in eigen handen te nemen.

 

Naar de website

B Informed Media

Belangrijke uitgangspunten
Volgende generaties:
wij beogen een humane samenleving voor de toekomt van en voor onze kinderen;
Gezonde ecosystemen:
wij dragen bij aan de herverbinding met de natuur; alle ecosystemen weer terug in balans brengen;
Betekeniseconomie: wij staan voor een kanteling van de huidige economie naar een betekeniseconomie; de betekeniseconomie is een maatschappelijke ontwikkeling waarbij de menselijke behoefte aan zingeving en betekenis-geving steeds meer het menselijk gedrag bepaalt.

Naar website

Deze twee jongen zijn de pioniers van de toekomst!

Deze nederlandse jongens leggen wetenschappelijk uit wat vrije energie is. Geweldig om te zien dat de jongere generatie bezig is om de wereld te verbeteren door te beginnen met informatie delen.

Een adembenemende presentatie voor een wereld in harmonie

 

 

Kennis delen van geavanceerde, schone en duurzame energiebronnen

GEZOND MILIEU | ZELFDUURZAME GEMEENSCHAPPEN | ENERGIE OVERVLOED

Je moet doen alsof het mogelijk is om de wereld radicaal te transformeren" - Angela Davis

lees meer..

Maak het verschil

Doorbraak energie beweging
Verbinden van de punten tussen technologie, bewustzijn, gezondheid, economie, milieu, grassroots activisme en crowdfunding.

Ben jij er ook bij? Workshops : Van “aan” Naar “uit”.

01

Nov

Van “aan” naar “uit”

View Details

00

Nog niets gepland

Binnenkort meer

View Details

This will close in 20 seconds