Persoonlijke begeleiding 

Met mijn persoonlijke begeleiding gaan we samen kijken welke aanpak bij jou past. Waar liggen jouw problemen of waar wil jij aan werken.
Ik kan je bijv. helpen met een positieve mind-set. Bewust worden van de kracht van je gedachten. laten inzien hoe de omgeving jou heeft gevormd tot wie je nu bent en dat je daardoor bewust wordt hoe dit, jou eigen denken en doen beïnvloed, positief of negatief. Bewustwording is hier de grote gedachte achter.

Welke handvatten/  oplossingen zijn passend voor jou. Hebben we een klik en heb je vertrouwen in mij? Uiteindelijk beslis jij of je het unieke één op één traject wilt aangaan. Ik ga ervoor als jij er ook voor wilt gaan om stappen te zetten.  Volledige tijd voor jou, ook via watss-app of even telefonische praten. Als ik met jou mag gaan werken laat ik je pas los als ik ervan overtuigd ben dat je het gaat redden. Zelfs daarna kun je altijd nog bij me aankloppen.

Voor wie is PMA geschikt

Eigenlijk voor iedereen die niet lekker in zijn vel zit en niet begrijpt waar dit vandaan dit komt. Maar de doelgroep waar ik me voornamelijk op richt zijn kinderen en jongeren die recent of in het verleden, trauma’s hebben meegemaakt, die daardoor psychisch lijden ervaren of niet lekker in hun vel zitten. Of misschien wel beelden die terug blijven komen en waar iedere keer een naar gevoel bij komt.

Veel psychische en lichamelijke problemen ontstaan, doordat ernstige ingrijpende gebeurtenissen in het leven, verkeerd worden opgeslagen in ons onderbewustzijn. In het heden kunnen er verschillende triggers aanwezig zijn, die een ingrijpende gebeurtenis in het onderbewuste brein activeren. Op de momenten waarop dit gebeurt, begrijp je vaak zelf niet waarom je je soms in één keer zo ellendig kunt voelen. Als dit te lang aanhoudt zal je onverklaarbare fysieke (lichamelijke) klachten krijgen, zoals buikpijn, allergieën, epilepsie, spieren die vastzitten, hoofdpijn, duizeligheid en ga zo maar door.

PMA (Progressive Mental Alignment) betekent: Bewust herbeleven

PMA is een zeer diepgaande en krachtige manier om je met je drijvende krachten en diepste gedachten en gevoelens te confronteren. PMA houdt je als het ware een spiegel voor en verschaft je inzicht in je eigen onderbewustzijn. Je zult de oorsprong van al je emoties, daden en beslissingen leren begrijpen.

Binnen PMA spreken we van een bad cluster omdat (relatief gezien en als volwassenen) kleine gebeurtenissen bij kinderen grote impact kan hebben

Bad clusters kunnen worden veroorzaakt door zaken als een uitbarsting van een boze ouder, het ontvangen van een onheilsbericht, opgesloten worden in een kleine ruimte, een ziekenhuisverblijf en andere zeer pijnlijke ervaringen. Zoals een ongeval, een rampsituatie of geweld

Alleen jouw eigen gevoel bepaalt of iets traumatisch is. De bepalende factor voor dat negatieve gevoel is niet de objectieve ernst van een trauma, maar of jij die ervaring op dat moment als een trauma ervaart.

bronvermelding: Durf jezelf te zijn, 2020

Naast de persoonlijke, betrokken begeleiding die ik je bied icm de PMA vraagtechniek, komen de triggers in het heden aan het licht en worden ingrijpende gebeurtenissen uit heden en/of verleden, laagje voor laagje afgepeld en in het bewustzijn herschreven.

Uit onderzoek is gebleken, dat kinderen op zeer jonge leeftijd, zelfs vanuit de baarmoeder, tot leeftijd van 9 jaar, een ingrijpende gebeurtenis, zoals bijv. een beet van een hond of een zeer boze leerkracht, als traumatisch hebben ervaren.

Zo kunnen andere gebeurtenissen ook als  dusdanig ervaren worden. Een ingrijpende gebeurtenis kan in ons brein als trauma worden weggeschreven.

Live The Connection

Ook met Live The Connection heb ik een prachtige tool in handen om jou (negatieve) overtuigingen in je brein te her-programmeren tot een positieve overtuiging. En het mooie is, dat ik het je kan leren. Momenteel ben ik nog bezig met de opleiding om dit in groepen dmv een workshop te gaan en mogen geven. Zodra ik dit beheers zal dit een belangrijke inzet worden om jou verder te helpen.

spiegelbeeld vertel eens even