Trauma Coaching Online

Heb jij recent een heftige traumatische situatie meegemaakt en heb je daar nu nog last van?

 

Trauma Coaching Online

Helpt direct bij verdwijnen of verminderen van flashbacks, nachtmerries, paniekaanvallen, verhoogde hartslag of schrik reacties op momenten waarvan je zelf niet begrijpt waarom ze er in één keer zijn?

De oorzaak ligt zeer waarschijnlijk, bij het recent, niet goed opgeslagen trauma.

Als trauma coach stel ik specifieke vragen, volgens de PMA methode. Deze vragen volgen de regels van het brein. Oftewel, zoals het trauma is opgeslagen in je brein, zo gaan we ook de vragen stellen. Waarbij er een korte herbeleving zal komen.

Nee dit is niet eng, hooguit een beetje spannend.

Je zit of ligt veilig op je eigen vertrouwde plek, even zal je een heftig gevoel van verdriet of andere emotie krijgen maar dan gelijk daarna de opluchting. Je gaat direct de kalmte en ontspanning in je lichaam ervaren, er zal een bepaalde rust komen.

De sessie wordt telefonisch gedaan. De voordelen hiervan zijn:

1) Jij in een relaxte stoel in een voor jou fijne kamer, waar         je niet gestoord kunt worden.

2) Geen reistijden, geen reis of parkeer kosten.

3) flexibel afspraken maken in tijdstippen en dagdelen.             Het mag ook in de avond of in het weekend.

Wil je weten of deze behandeling voor jou geschikt is? Neem dan vrijblijvend contact met me op.

 

Paniek aanval en angst

Direct resultaat na een trauma sessie bij een heftige, traumatische ervaring

 

direct resultaat na een trauma sessies bij een  recent trauma

Yvonne vd Hatert

Trauma coach bij recente, heftige gebeurtenissen.

GEEN RESULTAAT? GELD TERUG GARANTIE!

trauma coaching via telefoon

Gewoon lekker thuis in je luie stoel,

hoofdtelefoon op, samen gaan we aan de slag

om jouw trauma te herschrijven.

Hierna ben je weer, zoals je voor het trauma was.

Enkel nu met de herinnering, maar niet de nare fysiologische gevoelens.

Boek nu een éénmalige sessie, binnen twee uur van je klachten af

 

* Geen paniek aanvallen of hartkloppingen meer

* Geen angst of schrik reacties meer

* Geen flashbacks of nachtmerries meer

* Ervaar direct rust in lichaam

* Je hoeft je huis niet uit, de sessie gaat telefonisch

* We behandelen één specifiek recent trauma

* Geen resultaat? Dan ontvang je je geld terug! Dit kan ik doen omdat ik uit ervaring weet dat het werkt.

 

"

Hoe werkt dit dan in de praktijk?

Client belde mij op en vertelde nog steeds de beelden van het laatste moment van het verlaten van de ovenruimte in het crematorium, voorbij te zien flitsen en krijgt bij deze beelden ook iedere keer weer het gevoel dat er een paniek aanval op komt zetten, net als op het moment dat ze op die bewuste dag, uit de ovenruimte kwam. Omdat er toen, tijdens het verlaten van de ovenruimte, zoveel emotie ontstond dat het niet meer dragelijk was, is hier een trauma ontstaan, gecombineerd met een hyperventilatie aanval. Deze heftige emotie is voor een gedeelte niet goed verwerkt/opgeslagen in de hersenen en heeft ook een heftige lichamelijke reactie veroorzaakt. Ons vriend mechanisme beschermd ons namelijk tegen de ergste pijn. Tijdens ons telefoongesprek ben ik de regels van het brein gaan volgen (hoe wordt een gebeurtenis opgeslagen en hier weer vragen in dezelfde volgorde stellen.) Of te wel de PMA-vraagtechniek toegepast. Hierin beschrijft de client opnieuw de situatie (gebeurtenis) daarna ga we naar het vervelendste moment en als laatste het vervelendste detail gaat (dit was de hyperventilatie/paniekaanval) hierbij moest ze het gevoel wat er op dat moment was, betrekken (herbeleven). Hierbij kreeg de client weer hetzelfde gevoel van een paniekaanval alleen niet zo heftig (omdat de gebeurtenis nu een herinnering is en ze dit al eens heeft meegemaakt). Toch was het wel even heftig alleen wat er nu gebeurt in de hersenen dat het herschreven wordt alleen nu in het juiste laatje (juist gecodeerd), daar waar het thuishoort. Vanuit hier volgt op mijn verzoek/vraag een nieuwe gebeurtenis. Wederom waren we in de ovenruimte, dit keer was het moment het ovensteentje, Haar vader haalde zijn hand van het steentje, hierbij voelde ze dat dit echt het laatste moment zou zijn. Als ik vraag naar het detail, geeft ze aan dat de cijfers 4 en 5 het detail zijn, weer vraag ik haar om zich hierop te concentreren en het gevoel erbij te betrekken…Toen was het een poosje stil. Op mijn vraag wat er gebeurd zegt de client “ik word werkelijk zo rustig van binnen, ik snap er niets van”. Vanuit hier kwam er geen nieuwe gebeurtenis meer en heeft deze heftige, verdrietige situatie in de hersenen het juiste plekje gekregen. Nu is het een “verdrietige herinnering” zonder de heftige emotie en dat er bij de gedachte hieraan een paniek of hyperventilatie aanval ontstaat.

Anoniem

Contact

Yvonne van den Hatert 

06-14418014
stoer@stoer-trauma-coach.nl
Dokter Guepinlaan 8

4032 NJ Ommeren

Trauma Coaching Online

Directe oplossing bij recent trauma.

Binnen twee uur van je klachten af

 

Nieuwsbrief

This will close in 20 seconds