Verwerken van emoties

Verwerken van emoties bij heftige gebeurtenissen, is cruciaal bij trauma en verlies. Uit vele studies en onderzoeken is gebleken, dat trauma's een continué stress geven in je lichaam, dit geeft uiteindelijk weer lichamelijke klachten.

Wil jij weten welke hulp voor jou passend is? Plan dan een gratis advies gesprek in

Herken de signalen van je lichaam en trek op tijd aan de bel, zo voorkom je dat je in een langdurig traject terecht komt.

Ervaar jij dit..

 • Heb jij het gevoel dat de wereld om je heen gewoon doorgaat, terwijl die van jou gestopt is?
 • Dat niemand jou begrijpt, dat je zoveel pijn hebt dat je niet weet hoe je hier doorheen komt...
 • Je op dit moment, nergens geen energie meer voor hebt
 • Je bent voortdurend boos op alles en iedereen, continue in conflict, andere de schuld geven..
 • Of erger nog..je vlucht (stiekem) in verslavingen, zoals alcohol of drugs om je pijn te verzachten
 • Je staat in de overlevingsstand... Dan geef ik je dit op een briefje: "dit houd je een poosje vol maar uiteindelijk geeft je lichaam het op en krijg je het label:
 • Burn-out
 • Depressie

Omgaan met gevoelens

 • Je kunt op verschillende manieren leren hoe je kunt omgaan met intens verdriet.
 • Cruciaal is, dat je het verdriet echt doorleefd en toestaat. 
 • Zo voorkom je continue stress in je lijf en verminder je de kans op lichamelijke klachten.
 • Samen in gesprek gaan, vaak zijn 3 tot 4 gesprekken voldoende om je verder te helpen  Maak gebruik van eengratis intake gesprek.
 • De workshop Kintsugi is nog een voorbeeld van een krachtig verwerkingsproces.
 • Weekend op ontdekkingsreis  naar je innerlijke wereld, waarbij je via verschillende gedachtegangen leert om jezelf toe te staan verdriet te ervaren en patronen in je leven te herkenen.

Klant ervaringen

Jouw gesprek heeft me veel gebracht!

Hoi Yvonne, jouw gesprek heeft mij veel gebracht… en dat wil ik graag aan je laten weten. Je hebt me geleerd anders te denken zoals dat ik dacht: "huis van m’n ouders dat wordt nooit verkocht", moest ik van jou denken/zeggen: "het huis van m’n ouders wordt voor eind april verkocht… " afgelopen vrijdag verkocht dus :)  en

Een gouden horloge van mijn vader was ik kwijt, mijn gedachtes waren:"dat vind ik nooit meer…. " . Vandaag gezegd: "vandaag ga ik hem vinden… loop zo naar de meest onbenullige plek in het huis en voila!

voor nu ben ik al heel blij en opgelucht. Dank je wel!

A.S (wil graag anoniem blijven)
Mw. A. zat huilend in bad en wist dat er nu echt iets moest veranderen, Twee dagen na de eerste 20 min, sessie schreef ze:

Hoi Yvonne, het gaat goed. Veel in m’n hoofd gebeurd denk ik. Meer rust..kan me beter concentreren en vooral meer energie. Voelt gek zo na een keer pas… maar erg blij mee. Kan goed stop zeggen tegen verkeerde gedachten als die binnen willen komen. Ik geniet hier enorm van dat dit zo lukt. Heb tegen m’n leidinggevende gezegd dat ik wat minder wil gaan werken💪🏽… meer genieten. Voel me weer steeds stoerder worden 😉

Geniet ff volop van dit proces waar ik nu inzit na zo’n lange tijd.

Je hebt een wondertje verricht … dank je wel!

Anoniem
Ongelofelijk!!

Heerlijk Yvonne! Ik was erg moe, loom en toch ook ontspannen.  Voel me nu ook nog steeds heel relaxed; ik mag van mezelf rustig aan doen en nadenken.  

S avonds even stilstaan, vooral waar ik dankbaar voor ben.....ongelofelijk!

Nogmaals hartelijk bedankt!. 

Later belde deze mw mij op om te vertellen dat ze verrast was dat haar hoofd nog steeds opgeruimd is  en of ik ook aan haar trauma kon werken, dit wordt vervolgd...

Na een tweede sessie blijkt het trauma nu eigelijk niet echt het probleem te zijn, er zit iets anders, dit kwam naar boven, ze schreef:

Hoi Yvonne ik ben zó blij en dankbaar dat ik bij jou terecht ben gekomen! Het leven is zoveel waardevoller en mooier, ik voel nu duidelijk mijn grens, kan in het hier en nu blijven wat mij enorme rust geeft. 

Ik ben met jouw opdrachten bezig geweest, ga er nog mee verder. Ik mag er zijn is voor mij erg belangrijk!

Anoniem

Onderschat de kracht van je gedachten niet! 

Je gedachten bepalen je gevoel, je gevoel bepaalt je gedrag en je gedrag beïnvloed de rest van je leven,

dus jezelf, de mensen om je heen en je omgeving.

Wil jij op een toegankelijke manier kennis maken met online coaching en de voordelen

ervaren terwijl je alle handvatten krijgt om het in jouw tempo je klachten te verminderen?

Heb je last van stress wat zich uit in: prikkelbaarheid, slechte nachtrust, lage energie, onverklaarbare pijntjes en gewoon niet lekker in je vel zitten?

Wat als ik je vertel dat je jouw stress en spanning kunt verminderen en je spieren kunt ontspannen? Dat je kunt werken aan je concentratie, je mentale helderheid kunt verbeteren én tegelijkertijd kunt werken aan een betere nachtrust en aan het behouden van een gezonde bloeddruk en hartslag?


Dit is namelijk mogelijk. Klinkt te mooi om waar te zijn?

Blijf lezen. Want ik laat je precies zien hoe jij dit kunt realiseren.

bewust worden van je gedachtes, is de eerste grote stap, richting helen van je verdriet, onmacht, boosheid, frustratie, angsten, zorgen ect.

Yvonne van den Hatert Oprichtster van Praktijk "STOER"

Hoi, mijn naam is Yvonne,

Sinds vier jaar weet ik dat ik vanaf mijn 18e al, onbewust de techniek van de kracht van gedachte en visualisatie toe pas. 

Nu dus bewust en als ervaringsdeskundige in het uitoefenen van de positieve levenskunst, wil ik graag mijn kennis overbrengen op  jou.

Zo kan ik je leren hoe jij jou brein kunt her-programmeren. Leer hoe jij je negatieve gedachten en overtuigingen kan veranderen. Inmiddels heb ik diverse opleidingen gevolgd die mij veel geleerd hebben van iets wat ik onbewust al wist, nu dus tijd om dit jou te leren!

Wordt je bewust van je gedachtes. De kracht van je gedachten is van enorme invloed op je dagelijkse leven en op je toekomstbeeld/doelen.

Ben jij er klaar voor, om nieuwe denkpatronen te creëren in je brein? Dit her-programmeren van je brein, vereist oefening.

Maar ik garandeer je dat als je het door hebt hoe het werkt toeval en geluk vaker op je pad komen.

Of begin hier met de gratis cursus

de-zeven-basis-stappen-naar-gewoon-gelukkig-zijn, dat willen we in essentie allemaal

Je verbetert je fysieke, mentale én emotionele gezondheid in korte tijd. Hierdoor voel je je weer sterk en gezond en kun jij dat wat je écht leuk vindt, vol energie doen.

Zet vandaag jouw eerste stap naar meer rust.

Klik hieronder om een afspraak te plannen.