Yvonne vd Hatert - Oprichter Praktijk stoer

workshop

"rust in je hoofd"

🗓 Dinsdag 30 jan- online inloop vanaf 9:50 uur 10:00 starten we echt tot +/- 11:00 uur


Ben jij een tobber, een piekeraar, sta je regelmatig te stuiteren van de stress en krijg je de chaos in je hoofd niet onder controle? Zou jij meer rust in je hoofd willen, alles een plekje geven zodat er weer ruimte ontstaan voor andere dingen? Dat kan in deze groeps webinar. Dan ga ik live, samen met jou, je hoofd ordenen zonder dat je hoeft praten. Wil je nog meer informatie lees dan hier verder


Er is plaats voor max 30 personen.

Als er tijd over is kan ik  1:1 sessie aan een deelnemers geven twv 75 euro

  • Je gaat structuur en rust in je hoofd brengen zoals jij dit wil.
  • Tijdens het proces ga je direct, rust en ruimte ervaren.
  • Bewezen MatriXmethode, die al wordt toegepast door vele artsen, psychiaters, psychologen en andere hulp verleners.
  • Je hoeft niets te vertellen, je doet alles in je hoofd.
  • Gun jezelf deze unieke kans
  • Je krijgt Informatie, over hoe dit nou werkt in ons brein
  • Q & A vragen vuurtje
Trauma coach en de eerste stap naar bewustwording

Inclusief LIVE Q&A

Stel mij al je brandende vragen

  replay wordt desgewenst gestuurd

LIVE uitzending, met opnames

   Max. 30 deelnemers

Reserveer je plek op tijd!

lees hier de ervaring van anderen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Wat een verlossing om die angst te voelen veranderen, in iets heel moois

Ik pakte iets waar behoorlijk veel lading op zat omdat ik er graag vanaf wilde. De angst rondom deze specifieke gebeurtenis schoot nog regelmatig flink omhoog bij mij. Na de sessie voelde ik me anders, dat was heel fijn. Na de sessie heb ik gelijk dat gedaan wat ik vandaag zou doen, dat gaf me een heel goed gevoel. Wat een verlossing om die angst te voelen veranderen in iets heel moois, ik werd er ontzettend blij van. Dank je wel Yvonne voor deze bijzondere ervaring.

Testimonial Stoer Trauma Coach

Liefs Angelina❤️

direct de sleutel in mijzelf vinden

Yvonne hielp mij in heel korte tijd in de sessie om inzicht te krijgen in mijn angst. Ik kon door de duidelijke uitleg van de methode en de goede begeleiding van Yvonne meegaan in de oefening en direct de sleutel in mijzelf vinden om de angst te veranderen. Het gevoel wat ik voorheen ervaarde was weg en het voelt nu als een opluchting en overwinning!

Testimonial Stoer Trauma Coach
Audrey

Ik ga met een opgeruimde geest en gevoel verder.

Samen met Yvonne ben ik volgens de Matrix Methode met twee angsten aan de slag gegaan. Het mooie aan deze methode vond ik, dat ik niet ellenlang over mijn angst hoefde uit te weiden. Dit zorgde ervoor dat ik vooral zelf aan het roer zat. Door de vragen van Yvonne werd ik begeleid om zelf de angst te neutraliseren. Ik voelde mij meteen vertrouwd bij Yvonne. Ze is warm en duidelijk tijdens het proces. Ook de afronding was fijn. Ik ga met een opgeruimde geest en gevoel verder.

Testimonial Stoer Trauma Coach

Tara

dankbaar dat ik die last van mijn schouder kwijt ben.
Al jaren merkte ik dat ik een last op mijn schouder droeg, een situatie die me boos maakte. Heel snel kon Yvonne me helpen om dit volledig te veranderen en me inzicht te geven, waardoor ik mijn gedachte en gevoel over de situatie helemaal kon veranderen. Wat bijzonder hoe dit zo snel in korte tijd al kan, van iets waar ik jaren mee worstelde! De positiviteit en kracht van hoe Yvonne me begeleidt in de sessie is heel erg fijn, ik ben heel dankbaar dat ik die last van mijn schouder kwijt ben.
Testimonial Stoer Trauma Coach
Els

Klaar om mee te doen?

er is plaats voor max 30 personen dus meld je snel aan om jouw plek te reserveren

Ik doe mee!

50%
Je bent er bijna!
Vul je gegevens in en reserveer je plek
je gegevens zijn veilig bij ons
Reserveer mijn plek